Chris Beard nou CEO de Mozilla

Compartir

Tot i que encara no és oficial, Chris Beard és temporalment el nou CEO de Mozilla en substitució del dimissionari Brendan Eich.

Després de l’escàndol protagonitzat per Eich i la seva dimissió, Mitchell Baker ha nomenat Chris Beard, actual CMO de Mozilla, com a nou CEO, tot i que s’està buscant un candidat i que Beard té tots els números per quedar-se com a CEO.

Mitchel Baker va dir el següent a l’entrada del blog de Mozilla: “Tenim la intenció d’utilitzar els esdeveniments recents com a catalitzador per desenvolupar i ampliar el lideratge de Mozilla davant la urgent necessitat d’aprofundir en una web oberta” afegint que “Mozilla ha d’actuar amb rapidesa i decisió. Això és clau per a qualsevol líder a Mozilla, incloent el nostre director general, ja sigui provisional o d’una altra manera. L’experiència i visió d’en Chris estan molt alineades amb els nostres objectius. Oferirem Firefox OS en nous mercats i factors de forma l’any 2014 i seguirem portant la riquesa i flexibilitat de la web als usuaris del Firefox“.

Chris Beard porta tota una dècada a Mozilla essent cap de màrqueting.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: