Chrome s’estanca mentre el browser d’Android progressa

Compartir

El navegador web estrella de Google ha davallat tres punts en el seu ús al llarg de l’any, mentre que el browser d’Android i Safari augmenten la seva quota de mercat.

Segueixen les espases enlaire en la “guerra dels navegadors”, si bé les darreres notícies del front apunten més aviat a un cert immobilisme en les línies de tots els contendents.

Segons indiquen les estadístiques de Netmarketshare, Chrome, el prometedor navegador web de Google destinat a trencar l’hegemonia de l’Internet Explorer, s’ha estancat en els darrers mesos i, fins i tot, ha baixat el seu nombre d’usuaris. Internet Explorer i Firefox també baixen lleugerament, si bé en el darrer any no ho han fet tant com Chrome.

Fins l’any passat, i veient la progressió del browser dels nois de Sergey Brin i Larry Page, molts pensaven que aquest continuaria augmentant la seva quota de mercat fins superar l’Internet Explorer de Microsoft (que, per cert, actualment té menys d’un 50%), però Chrome ha demostrat tenir un sostre màxim i sembla que ara hi ha arribat.

Enfront d’aquests, el Safari d’Apple augmenta la seva participació, gràcies al creixement sostingut de les seves plataformes, tant la mòbil (iPhone, iPad) com la de sobretaula, encara que especialment la primera.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: