Chrome també tindrà botiga d’aplicacions

Compartir

ChromePermetrà crear enllaços a aplicacions online de manera simple, buscant ser un aparador per a serveis tant gratuïts com de pagament.

Redacció – En el marc de la conferència per a desenvolupadors Google I/O, celebrada a San Francisco entre aquests passats dies 19 i 20 de maig, la companyia del cercador ha presentat la Chrome Web Store, el lloc web que actuarà com a App Store per a aplicacions en línia en ordinadors d’escriptori.

Amb això, Google estén un pas més enllà el concepte de botiga d’aplicacions inaugurat per Apple amb l’iPhone (la famosa App Store), ja que fins ara aquest tipus de sistemes estaven dirigits a la descàrrega i instal·lació d’aplicacions en un dispositiu local com un smartphone o ordinador. El que fa Google és crear una botiga d’aplicacions en línia, que no s’han de descarregar ni instal·lar, i per a les quals només és necessari incloure un accés directe en el navegador.

En aquesta nova botiga s’hi inclouran tant aplicacions/serveis gratuïts com de pagament. Per a aquestes darreres també s’ha previst un sistema segur de pagaments. Quan l’internauta seleccioni l’aplicació desitjada, es crearà un accés directe al seu navegador web Chrome a la URL indicada pel desenvolupador.

Si bé la Chrome Web Store funcionarà amb el navegador web homònim, el més probable és que el seu objectiu principal sigui equipar al futur Chrome OS, actualment en procés de finalització per a la seva primera versió estable i que podria veure la llum durant el període que va de final de l’estiu a final d’any.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)