Cisco es fa amb Intucell

Compartir

L’empresa israeliana està especialitzada en SON (Self-Optimizing Network).

Cisco Systems

Basada en Ra’anana, Israel, Intucell ofereix programari d’optimització avançada de xarxes (SON per les seves sigles en anglès), que permet a les operadores mòbils operar, configurar, gestionar, optimitzar i reparar xarxes cel·lulars automàticament, ha informat Cisco en un comunicat. El muntant econòmic de l’operació serà de 475 milions de dòlars en efectiu i en incentius per a comprar tot el negoci i operacions d’Intucell.

El programari d’Intucell pot detectar cobertura, sobrecàrrega i altres problemes en temps real i de manera automàtica ajustar la xarxa per tal que respongui, segons el lloc web de la companyia. Per exemple, quan molts usuaris estan connectats a una estació base, el sistema automàticament ajusta la xarxa obtenint cobertura d’altres torres properes, indica l’empresa.

Per als usuaris, això significa menys trucades tallades, millor cobertura de xarxa i menys congestió, segons Intucell. Per als operadors, és una nova eina mentre s’enfronten a un major volum de dades, segons Cisco.

A més de la tecnologia d’Intucell, Cisco també va emfatitzar el fet de que la companyia de programari treballa amb el maquinari de múltiples venedors.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: