Cisco i VMware ofereixen una solució integrada per a la virtualització de l’escriptori

Compartir

Amb el nou Cisco Validated Design i amb iniciatives especifiques per ajudar al canal a accelerar els desplegaments d’escriptoris virtuals.

Agències – Cisco i VMware han anunciat una solució per a la virtualització de l’escriptori basada en Cisco Unified Computing System (UCS) i en VMware View 4.5. Ambdues empreses recolzaran aquesta solució amb noves iniciatives per al canal que ajudaran als partners a accelerar el desplegament de solucions per a la virtualització d’escriptoris de tal manera que s’ajusti sempre a les necessitats del client i als requeriments reguladors, reduint riscos i el cost total de propietat (TCO en anglès).

Cisco i VMware acceleren el desplegament dels escriptoris virtuals

Cisco Desktop Virtualization Solution, juntament amb VMware View, simplificarà tant la infraestructura física com la virtual i la gestió associada als desplegaments d’escriptoris virtuals, oferint una experiència excel·lent a l’usuari gràcies al comportament i disponibilitat optimitzats.

La solució Cisco Desktop Virtualization, juntament amb VMware View, oferirà als clients:

 • Una seguretat més consistent i una administració integrada a través d’UCS Manager i VMware View.

 • Un model operacional que facilita el desplegament d’escriptoris virtuals per als usuaris en qüestió de minuts.

 • Un menor cost per lloc gràcies a una major densitat d’escriptoris, menys components que comprar i gestionar i despeses d’emmagatzemament reduïdes.

 • Accés més consistent a l’entorn de l’escriptori a través dels llocs i els dispositius, amb una resposta excepcional de les aplicacions i un gran comportament gràfic.

 • Dos nous Cisco Validated Designs (CVDs), basats en Cisco UCS i VMware View 4.5 que ajudaran als usuaris a mitigar alguns dels riscos a l’hora de desplegar escriptoris visuals i seran testejats per ajudar als clients i als socis de canal a accelerar l’adopció d’aquesta solució combinada.

 • Els nous CVDs estaran disponibles el proper mes de desembre i estan basats en la solució combinada de Cisco UCS i VMware View 4.5 i compten amb suport per a Cisco Nexus 1000V així com per a solucions d’emmagatzemament d’EMC i NetApp.

 • Els packs bàsics de Cisco UCS i els packs d’expansió optimitzats per als escriptoris basats en VMware View permetran als usuaris comptar amb una solució completament escalable, capaç de gestionar des d’uns pocs escriptoris virtuals fins a milers.

 • La solució Desktop Virtualization de Cisco juntament amb VMware View serà un dels mòduls centrals del sistema Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI), que ofereix un experiència d’usuari molt més rica i col·laborativa basada en solucions d’extrem a extrem per a la virtualització de l’escriptori.

Iniciatives per al canal de Cisco i VMware

Cisco i VMware també presenten noves iniciatives per al canal dissenyades per ajudar als partners a accelerar els desplegaments d’escriptoris virtuals en els clients, incloent-hi:

 • La nova Solution Enablement Toolkit (SET), basada en VMware View i Cisco UCS.

 • Finançament per als partners que emprin els serveis IP professionals creats per Cisco i VMware.

 • Iniciatives i eines de màrqueting dirigides a respondre noves noves oportunitats i mercats potencials per a la virtualització de l’escriptori.

Més recursos

Guillem Alsina