Cisco porta les Comunicacions Unificades a l’iPhone

Compartir

La companyia facilita la col·laboració empresarial a través del terminal d’Apple amb les seves solucions de Comunicacions Unificades i WebEx Meeting Center.


Nota de premsa – Cisco ha anunciat la disponibilitat d’una nova sèrie d’eines de col·laboració per als usuaris del dispositiu iPhone 3G d’Apple, entre les quals s’hi inclouen WebEx Meeting Center i Unified MeetingPlace.

Gràcies a l’aplicació WebEx de Cisco, que es pot descarregar de forma gratuïta des de l’AppStore, els usuaris de l’iPhone només han de fer clic en el seu terminal per atendre una reunió a la qual hi han estat convidats. Amb Cisco WebEx Meeting Center per a l’iPhone, els usuaris poden compartir documents, comprovar la llista de participants a la reunió, conèixer en tot moment el nom de la persona que està parlant i, fins i tot, encetar un xat amb la resta dels participants.

En les reunions en línia, els usuaris poden aprofitar la possibilitat que ofereix Cisco per dur a terme conferències d’àudio i web simultànies entre les dues xarxes, ja sigui la mòbil 3G o la 802.11 sense fils (Wi-Fi). La solució és compatible amb diverses configuracions com: la basada en Software com a Servei (SaaS) de WebEx Meeting Center de Cisco, la basada en instal·lació en el seu centre de treball de Unified MeetingPlace de Cisco, o la facilitada pel Proveïdor de Serveis soci de Cisco. Els usuaris han de tenir actualitzada la seva subscripció als serveis WebEx per poder programar o celebrar una reunió.

"Aquesta solució de col·laboració per a l’iPhone destaca el compromís de Cisco per dur la productivitat de l’empresa a l’entorn preferit per a cada usuari", afirma June Bower, vicepresidenta de màrqueting per al grup de tecnologia WebEx de Cisco. "Si combinem una solució de col·laboració eficaç, una experiència d’ús enriquidora i el dispositiu adequat, tant les empreses com els usuaris hi surten guanyant".

En una versió futura del producte, Cisco inclourà la possibilitat de veure des de Cisco WebEx Meeting Center els participants de la reunió i la persona que parla des de Unified MeetingPlace de Cisco. Els usuaris podran així mateix transferir conferències iniciades amb Cisco WebEx Meeting Center i Cisco Unified MeetingPlace des de l’iPhone 3G d’Apple a un entorn d’oficina, transferint el so a un telèfon IP de Cisco i la conferència web a un ordinador de manera que es millori l’experiència de col·laboració. Aquesta tasca es podrà realitzar també de manera inversa.

Guillem Alsina