Cisco prepara les xarxes sense fils del futur amb Aironet 1140

Compartir

MaquinariAmb la integració de la tecnologia M-Drive, el nou punt d’accés respon a les necessitats actuals de mobilitat i col·laboració.

Nota de premsa – Amb l’objectiu de rendibilitzar l’ús de tots els dispositius i aplicacions mòbils que s’empren a l’entorn empresarial, Cisco ha anunciat la comercialització de l’Aironet 1140, el primer punt d’accés sense fils que combina totes les prestacions del protocol 802.11n amb una fàcil instal·lació.

En un moment en què la mobilitat dels treballadors és cada cop més important i en el que manquen solucions col·laboratives per aconseguir les màximes cotes de productivitat dins de l’empresa, el nou punt d’accés Cisco Aironet 1140 ha estat dissenyat per a integrar veu, vídeo i dispositius mòbils 802.11n en les xarxes sense fils, amb un rendiment i una velocitat nou vegades superior a les xarxes sense fils 802.11a/g anteriors. Així mateix, Cisco Aironet 1140 es completa amb l’estàndard Power over Ethernet (PoE), que proporciona un estalvi considerable en despeses i manteniment, ja que evita la necessitat d’alimentar independentment el punt d’accés.

Per a compatibilitzar la creixent onada de dispositius mòbils de nova generació i les aplicacions de col·laboració que necessiten un gran ample de banda, les empreses necessiten una solució 802.11n”, afirma Pilar Santamaría, directora de desenvolupament de negoci per a mobilitat de Cisco Espanya. “El punt d’accés Cisco Aironet 1140, per la seva senzillesa d’instal·lació, està dissenyat exactament per a això, ja que millora notablement el rendiment de les xarxes sense fils i permet incrementar la productivitat dins de l’organització”.

La companyia, que ja el 2007 va anunciar la primera plataforma homologada 802.11n per a empreses, comercialitza ara noves solucions basades en aquest estàndard que ofereixen facilitat d’ús i instal·lació, fiabilitat i rendiment. Per a conèixer el catàleg de productes de Cisco per a l’estàndard 802.11n, podeu visitar el vídeo de Ben Bibson, director sènior per a solucions de mobilitat de Cisco.

Entre els beneficis del nou Aironet 1140 destaquen un augment significatiu de la velocitat dels dispositius 802.11a/g; un augment en la capacitat general dels canals sense fils; i una reducció dels buits de cobertura sense fils de dispositius anteriors.

Ecològic i innovador

Cisco Aironet 1140 compta, a més, amb un disseny innovador i elegant, que afavoreix la reducció de despeses i l’eficiència energètica. L’Aironet 1140 serà distribuït en un paquet ecològic, que agrupa 10 punts d’accés, que redueix l’embalatge en un 50% i facilita el desembalat, l’ampliació i la seva instal·lació en les organitzacions.

Millora del rendiment amb la tecnologia M-Drive

D’altra banda, Cisco ha integrat a l’Aironet 1140 la tecnologia M-Drive, que crea una plataforma de radiofreqüència (RF) fiable i homogènia per tal que les empreses puguin ampliar la seva cobertura i millorin així la seva capacitat sense fils.

La tecnologia M-Drive de Cisco inclou a més la funció ClientLink, que ajuda a prolongar la durada dels dispositius 802.11a/g, millorant el rendiment dels nous 802.11n. De fet, segons el laboratori independent Miercom, la funció ClientLink incrementa fins al 65% la velocitat dels dispositius 802.11a/g actuals connectats a una xarxa Cisco 802.11n. A més, en augmentar la velocitat dels clients 802.11a/g, ClientLink augmenta de forma eficaç la capacitat total del canal disponible fins al 27% i pot ajudar a optimitzar el rendiment dels dispositius 802.11n i 802.11a/g.

ClientLink proporciona una excel·lent cobertura per a tot tipus de dispositius i amb la implantació de la nova tecnologia Beam Forming de Cisco, les empreses podran rendibilitzar millor l’ús de les seves xarxes sense fils i al mateix temps reduir despeses.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)