Cisco retallarà el seu planter

Compartir

La multinacional planeja retallar un dos per cent de la seva força laboral.

Cisco Systems

El fabricant Cisco Systems, líder mundial de solucions en xarxa, ha comunicat la seva intenció de retallar uns 1.300 llocs de treball (aproximadament un 15% de la seva força laboral) en un acte de reestructuració.

L’empresa ha emès un comunicat en el que explica: “Estem realitzant un conjunt ben definit de reestructuracions limitades, que tindran un impacte sobre aproximadament el 2 per cent del total dels treballadors” Són accions d’un procés continuat per simplificar l’estructura de l’empresa i avaluar l’entorn econòmic a certs llocs del món.

Cisco comptava amb 65.223 empleats al final del seu tercer trimestre fiscal. L’empresa va iniciar l’any passat un pla per retallar despeses per valor de 1.000 milions de dòlars (824 milions d’euros) en un esforç per fer l’empresa més àgil i eficient.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: