Cita per a usuaris de Joomla! aquest cap de setmana a Barcelona

Compartir

La capital catalana acull el Joomla!Day 2009, un esdeveniment en el qual es parlarà sobre l’ús d’aquest paquet lliure, es realitzaran tallers sobre diversos aspectes i, en definitiva, es donarà una oportunitat de conèixer en persona a l’àmplia comunitat de desenvolupadors que es basen en aquesta plataforma.

Joomla!Day Barcelona 2009Redacció – Joomla!Day Barcelona 2009 és la segona edició a l’Estat Espanyol d’una línia mundial de congressos d’abast nacional centrats en el projecte de programari lliure Joomla! Es tracta de la cita idònia per poder descobrir les novetats sobre el projecte i el producte, conèixer les darreres versions, veure casos d’èxit d’implementació, trobar-se amb altres membres de la comunitat i, en definitiva, fer networking.

A diferència d’altres congressos i activitats relacionades amb les noves tecnologies que es realitzen concentrades en un sol lloc de la ciutat, el Joomla!Day 2009 es repartirà entre diverses localitzacions de la ciutat comtal, com l’Espai Jove de Gràcia o la Sala Punt Multimèdia.

Entre els actes més destacats de l’agenda ens trobem amb la xerrada sobre Joomla! per a professionals i empreses, i el taller de programació per a Joomla! 1.5 el divendres 11, les dues sessions d’obertura ja en el dia 12, a les que assistirà entre d’altres Johan Janssens, cofundador d’aquest programari, i la xerrada sobre seguretat en Joomla!. Tot i això, l’agenda es troba plena de diferents actes a més dels esmentats.

Els preus de les entrades varien entre els 20 i els 60 Euros depenent del paquet seleccionat, malgrat que també hi ha actes als quals l’assistència és gratuïta.

Sobre Joomla!

Joomla! és un gestor de continguts orientat a la publicació en Web i distribuït com a programari 100% lliure i gestionat per voluntaris, sense suport comercial directe al darrere. Això el fa únic en el sector del Programari Lliure. És l’únic projecte realment gratuït i independent de qualsevol pressió mercantil: pretén fomentar coneixements al voltant de la comunitat Joomla! en països en via de desenvolupament mitjançant l’intercanvi obert d’informació i millors pràctiques.

Aquesta aplicació ha estat guardonada diverses vegades a nivell mundial: LinuxWorld Product Excellence Awards, CM Award 2006 Winner, i PHP Open Source CM Winner.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)