Cloe, el Siri espanyol d’Android, s’actualitza

Compartir

Cloe, el nostre amic d’Android, s’actualitzarà a la versió 2.0 només 15 dies després de l’aparició a la botiga d’aplicacions d’Android. S’esperen moltes novetats i tothom està ansiós per a què l’aplicació cada dia avanci més endavant i poguem parlar amb el terminal amb normalitat.

Poc més de 15 dies després de l’arribada de Siri als iPhone’s amb la versió 5.0 del seu sistema, un desenvolupador espanyol va crear Cloe, el mateix pero amb el sistema del robot verd. Misael Moreno és el programador que ha desenvolupat l’aplicació totalment en castellà. L’aplicació va sortir en versió beta, i afirma el desenvolupador que fa servir el seu Facebook per a comunicar-se amb els seguidors i ara en breu s’actualitzarà a la versió 2.0 amb moltes millores.

Al seu lloc web, el Facebook, Misael ha anunciat el següent:

El primer de tot serà substituir el servidor ja que no s’esperava que tingués tantes descàrregues i per tant millorarà el rendiment de l’aplicació.

Els mòduls seràn més dinàmics i faràn ús dels mapes, fotografies, enllaços i icones. Podrem buscar per veu qualsevol mena de noticia i qualsevol tema, podrem trucar directament sense haver d’anar a buscar el contacte, obrir aplicacions o obrir mapes específics.

Els mòduls existents han estat revisats i revisats per a què millorin cada cop que l’aplicació s’actualitzi. Per exemple, el del temps ara ofereirà fins a 9 dies amb detall sobre la predicció. Tindrà nous mòduls com ara titulars i moltes coses més que anirem descobrint!

Esperem que l’aplicació avanci encara més després de situar-se número 1 a la botiga d’Android. Felicitats al creador, Misael per poder gaudir de Cloe tant i tant bé!

El podeu trobar al market de Google per 1,49€, tot un regal pel què farà el programa. La pàgina de Facebook per contactar o saber l’últim sobre l’aplicació és la següent:  Cloe, l’assistent d’Android.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: