Codecademy renova la seva imatge

Compartir

S’homogeiniza la imatge a través de tot el lloc web i es converteix aquest en responsive per poder aprendre a programar en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Codecademy és un lloc web que ofereix cursos d’introducció a la programació, pensats i dirigits sobretot als més joves.

En línia des de fa dos anys, ha publicat ara un redisseny que homogeiniza totes les seves pàgines i seccions i, a més, és responsive, el que significa que s’adapta perfectament a qualsevol mida de pantalla des de la qual es consulti aquest lloc web.

D’aquesta manera, els alumnes dels cursos de formació podran accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través del seu smartphone, tablet o ordinador.

També s’estrena nou logotip i simbologia per distingir els cursos i graus.

Com podem veure, els canvis han estat cosmètics i no de funcionalitat (tot i que en aquest apartat, i com hem dit, es facilita l’accés a través de dispositius mòbils), de manera que els usuaris actuals no es veuran afectats en la seva forma de treballar.

Una mostra de com són les noves pàgines de Codecademy

Una mostra de com són les noves pàgines de Codecademy

La majoria dels continguts estan disponibles només en anglès, amb una part traduïts a altres llengües (com és el cas del curs d’introducció a Ruby, que està traduït al castellà entre altres idiomes).

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: