Comença el període de votació dels Premis Blocs Catalunya

Compartir

Arrenca la fase de votació popular que durarà fins al 2 de setembre i mitjançant la qual se seleccionaran els finalistes de l’edició d’enguany.

Després de que s’hagués allargat la fase d’inscripció de blogs fins al diumenge dia 14s’obre la fase de votacions populars per a aquests guardons, que s’estendrà fins el proper 2 de setembre i que permetrà escollir els finalistes de cadascuna de les quinze categories i tres subcategories per cadascuna d’aquestes (Personal, Corporatiu, Professional).

El procés de votació és idèntic al de l’any passat, disposant d’una quinzena de vots que podrem aplicar a raó d’un per cadascuna de les categories, sense distinció pel que fa a les subcategories, és a dir, que no podrem votar un blog personal, un de corporatiu i un de personal per a cadascuna de les categories, si no que només en podrem escollir un d’entre els de totes les subcategories. Per tal d’exercir aquest vot, els usuaris s’hauran d’inscriure al lloc web de STIC.cat.

Un cop finalitzada la fase de votació populars, entrarà en joc el jurat de l’organització, composat per persones rellevants dins l’àmbit de la blogosfera catalana i guanyadors de l’edició anterior, que d’entre els finalistes haurà d’escollir els guanyadors per cada subcategoria i categoria.

El Mur Tecnològic, també present enguany

Com cada any, El Mur Tecnològic (fins aquest any, imatica.org) també està inscrit en els premis, concretament en la subcategoria Professional de la categoria TIC, encara com a “www.imatica.org Països Catalans” perquè s’ha renovat automàticament el registre dels anys anteriors. I, també com cada any, us demanem el vostre vol si considereu que en som mereixedors.

Moltes gràcies a l’avançada!

L’equip de redacció d’El Mur Tecnològic

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: