Comença Gamelab 2013

Compartir

Gamelab es presenta a Barcelona amb una novena edició carregada de novetats. Aquest és el seu primer any a la Filmoteca de Catalunya.

Avui a les 10 del matí ha donat inici la conferència de presentació de Gamelab 2013. Han parlat José María Lasalle, secretari d’estat de cultura del govern espanyol; Ferran Mascarell, ministre de cultura de la Generalitat de Catalunya; Iván Fernández Lobo, director de Gamelab i Gonzo Suárez, president de l’associació de creadors digitals a Espanya.

Han posat èmfasi en la necessitat d’impulsar el sector de desenvolupament de videojoc a Espanya ja que, fins i tot amb una crisi mundial, aquest sector és un dels que segueix pujant en beneficis any rere any.

IMG_7825 IMG_7828 IMG_7831

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: