Comença un Mobile World Congress amb la vista posada en la 4G i els dispositius tipus tablet i netbook

Compartir

Mobile World Congress 2010La meteorologia no acompanya en un emplaçament triat per l’organització precisament, i entre d’altres coses, pel seu clima benigne. Les aplicacions centren l’interès oficial del congrés, entre els més “geeks” allò que més es busca són les solucions en mobilitat tipus tablets, MIDs i netbooks i d’entre aquests els basats en l’arquitectura ARM, i el desplegament de la quarta generació en els cenacles empresarials.

Especial Mobile World Congress 2010

Redacció – Avui ha començat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress, l’esdeveniment per excel·lència dedicat al món de la mobilitat. Aquesta nova edició ve marcada per l’inici del declivi de l’smartphone com a estrella mediàtica; encara que continuarà essent el focus d’atenció, els nous dispositius MID, Tablet PC o netbook comencen a acaparar bona part de l’atenció del públic objectiu que segueix el congrés.

Un cop la tecnologia 3G ja és quelcom habitual, el proper relleu generacional a aparèixer en escena serà la quarta generació, que enguany estarà ben present en el congrés gràcies a tecnologies com la LTE.

La meteorologia, habitualment benigna en aquestes dates amb l’organització de l’esdeveniment, no es preveu tan favorable enguany; una onada de fred envaeix la península ibèrica, i Barcelona està patint temperatures desacostumadament baixes per a aquesta latitud. Mentre escrivim aquestes ratlles, regna el sol, però el pronòstic per als propers dies indica pluges, fet que deslluiria l’esdeveniment.

Entre les presentacions més esperades es troben la de Windows Phone 7 per part de Microsoft, previsiblement per a avui dilluns, i de la plataforma Bada de Samsung en la primera oportunitat de veure-la en un esdeveniment d’aquest calibre.

www.imatica.org seguirà molt de prop les novetats que ens ofereixi aquest certamen durant els quatre dies de celebració, novetats que podreu veure en l’especial Mobile World Congress dia a dia.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)