Comença una nova edició de la Game Developers Conference

Compartir

Google, Valve i Sony entre les companyies que rebran més atenció del públic assistent a aquesta fira que se celebra fins al divendres.

El Moscone Center de San Francisco es convertirà des d’avui dilluns dia 17 fins al divendres dia 21, en ​​un dels epicentres de l’atenció de la comunitat tecnològica i, especialment de totes aquelles persones involucrades en la indústria dels videojocs i dels qui segueixen les novetats en aquest terreny, amb una nova edició de la GDC (Game Developers Conference).

Assistents a una edició anterior de la GDC. Imatge cortesia de l'organització

 

Assistents a una edició anterior de la GDC. Imatge cortesia de l’organització

Aquest esdeveniment constitueix la més gran reunió anual de professionals de la creació de videojocs, i compta amb l’assistència de primeres espases i grans marques que ensenyen en un congrés i exposició (aquesta darrera començarà el dimecres) els seus últims desenvolupaments mentre debaten les tendències de futur i bescanvien opinions sobre els darrers avenços en matèria de creació de programari lúdic.

Entre els temes que es tractaran enguany a les sessions hi tenim per exemple la monetització en jocs gratuïts o que es basen en plataformes de xarxes socials, les arts visuals i el disseny creatiu, o la programació.

Una de les empreses que, sense cap mena de dubte, centrarà l’atenció de bona part dels assistents, serà Google. La multinacional del cercador comptarà amb una forta presència en el congrés i la fira, ja que no en va Android s’ha convertit en una plataforma molt emprada per a videojocs, ja sigui a través dels smartphones i tablets que l’utilitzen, o en consoles connectables al televisor i que busquen fer-se un lloc entre PlayStation i Xbox.

També Valve i la seva aposta per Steam OS seran sense dubte un altre dels centres d’atenció de l’esdeveniment, atenció que tant aquesta com la companyia de Sergey Brin i Larry Page hauran de compartir amb Sony després de l’inesperat èxit de vendes aconseguit per la PlayStation 4 que ha superat les previsions dels més optimistes dins de la multinacional japonesa.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: