Comencen els Humble Daily Bundle

Compartir

Per als que encara no sàpiguen què és Humble Bundle, és una pàgina d’ofertes de videojocs. Quina és la curiositat d’aquesta web? Funciona d’una manera diferent a la resta: Humble Bundle llança cada quinze dies, més o menys, uns lots o “bundles” de sis videojocs que s’han de comprar junts. La curiositat és que el preu el poses tu. Cada client és lliure de pagar la quantitat que ell crega convenient (amb un mínim d’1$) pel lot sencer. Per norma general això funciona per a quatre dels sis jocs del lot, i els altres dos només els pots comprar si pagues un preu superior o igual a una xifra concreta (que sol rondar entre els 4-6$). Els jocs comprats els pots descarregar o afegir al teu compte d’Steam (o Origin, Uplay, o la plataforma a la que pertanyin) per a comoditat dels clients. A més a més, els bundles inclouen les bandes sonores dels jocs.

Moltes vegades solen afegir altres quatre jocs al bundle als pocs dies i, si ja has comprat el lot, te’ls donen de manera gratuïta.

Però eixes no són tots els avantatges que ofereix Humble Bundle, una vegada compres un bundle, podràs repartir els diners que pagues entre: els desenvolupadors dels videojocs, els encarregats de la pàgina, i organitzacions de caritat com Child’s Play o We can be heroes com tu consideres. No només podràs aconseguir jocs a bon preu, sinó que a més ajudaràs amb la teua compra.

Per si fora poc, també disposen d’un Humble Weekly Bundle, un lot igual als bundles normals però que, com el seu nom indica, canvia cada setmana. També conten amb la Humble Store, una botiga a on comprar entre un bon repertori de jocs de manera unitària, aquests ja a un preu definit, però més que raonable. Dels diners gastats en la Humble Store un 10% van destinats a organitzacions benèfiques.

Actualment aquesta botiga es troba en la promoció Spring Sale, a on cada dia trauen una certa quantitat de jocs amb uns descomptes irresistibles.

I quin és la notícia del seu últim bundle? Fa unes hores ens sorprenien estrenant el Humble Daily Bundle. Aquest últim lot serà diferent dels vists fins ara. Només sortiran tres jocs per lot, això sí, cada dia canviarà el lot durant els pròxims catorze dies! Començant avui per tres jocs d’ambient estel·lar: X3: Terran Conflict, Universe Sandbox, i Kinetic Void.

Quines sorpreses ens esperaran al llarg d’aquests catorze dies? Només podem esperar i amagar les carteres.

Podeu trobar la seua pàgina ací.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: