Comencen les votacions als Premis Blocs Catalunya!

Compartir

Estaran obertes fins al 10 de setembre. I ens podreu votar també a nosaltres, és clar!

Com cada any, a www.imatica.org Països Catalans també participem en la festa de la blogosfera catalana que constitueixen els Premis Blocs Catalunya, que enguany ja han encetat la fase de votacions populars.

De la mateixa manera que l’any passat, per a votar a un dels blogs que es postulen per obtenir el premi, cal registrar-se al lloc web de STIC.cat, l’associació de blocaires de Catalunya i organitzadora dels guardons.

No obstant, hi ha sensibles diferències respecte al mateix procés de l’any passat; si bé es mantenen tres subcategories per cadascuna de les quinze categories existents (blocs corporatius, professionals i personals), ara els votants disposaran de quinze vots que podran repartir a un a raó de categoria, no diferenciant les tres subcategories. D’aquesta manera, no podrem emetre un vot per a un bloc personal en la categoria TIC, un altre per a un bloc professional de la mateixa categoria, i un tercer per recolzar un bloc corporatiu, si no que els inscrits en cadascuna d’aquestes subcategories estaran tots barrejats i només es podrà emetre un sol vot per al conjunt de la categoria TIC, malgrat que els premiats ho seran en les respectives subcategories.

Una vegada emès el vot, no es pot modificar el sentit d’aquest.

La fase de votacions populars finalitzarà el 10 de setembre i, a partir d’aquí, començaran les deliberacions del jurat que cada any acaba escollint el guanyador d’entre els finalistes sorgits del procés popular.

La cerimònia de lliurament es celebrarà a Reus el proper 5 d’octubre.

www.imatica.org Països Catalans, present com sempre

Fidels a la nostra voluntat d’informar i formar sobre noves tecnologies en català, el nostre rotatiu també és present en l’edició d’enguany dels Premis Blocs Catalunya, guardons dels quals n’ha estat finalista en dues vegades consecutives (edicions del 2010 i el 2011), pel què ja ens podeu votar si som el vostre bloc preferit d’entre els que es presenten!

Des d’aquestes ratlles, l’equip de redacció, vols desitjar a tots els blocs que competeixen amb nosaltres, tota la sort del món i, com diu el tòpic, “que guanyi el millor”, tant en categoria TIC com en la resta de categories.

Pel que fa als nostres lectors, us esperonem a votar, ja sigui per aquest rotatiu que ara esteu llegint o per qualsevol dels altres contendents. A fi de comptes, és la gran festa dels blocs en català!

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: