Composer, eina d’AppGyver per al desenvolupament en HTML5

Compartir

La companyia promet un rendiment proper a les apps natives.

AppGyver, companyia especialitzada en les eines per al desenvolupament ràpid d’apps mòbils, ha presentat Composer, la seva nova eina que permet la construcció de forma ràpida i senzilla d’una app per a dispositius mòbils, emprant un paradigma de funcionament basat en components visuals que es van encaixant com les peces d’un Lego.

De fet, el sistema és tan senzill que pot ser emprat per un usuari final que no tingui coneixements tècnics de programació, ja que amb tenir clars els objectius de l’app a construir i uns pocs conceptes bàsics del que fa cada mòdul a enllaçar, és fàcil construir un programa que faci el que volem en poc temps i publicar-lo.

Les apps són construïdes en llenguatge HTML 5, i la tecnologia Steroids permet, sempre segons AppGyver, millorar el rendiment d’aquestes fins a fer-les tan ràpides com una app nativa.

També es pot dotar a les aplicacions construïdes d’interactivitat amb Facebook o notificacions push a través de plug-ins.

AppGyver Composer

AppGyver Composer

El registre per usar la versió bàsica és gratuït, el que es pot combinar amb alguns extres de pagament que inclouen el suport per a versions o la gestió d’add-ons, segons la llista de preus.

Les apps generades mitjançant Composer podran ser distribuïdes de manera ordinària a través de les botigues d’aplicacions de les diferents plataformes de programari, o bé ser descarregades directament sense passar per aquestes gràcies al servei de codis QR d’AppGyver.

En els darrers temps han proliferat a Internet els serveis que ofereixen la creació d’apps mòbils sense cost d’una manera gràfica. AppGyver és un dels líders en aquest segment.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: