Compte amb els Nous iPad 4G d’importació!

Compartir

La connectivitat LTE no és compatible per a tots els països i, en conseqüència, podríem trobar-nos amb la impossibilitat d’utilitzar aquesta funcionalitat.

El nou iPad

El nou iPad

Amb la sortida del Nou iPad a les botigues el vinent 16 de març, es pot desfermar també la febre per importar aquests dispositius des dels Estats Units, especialment cap a Europa perquè l’euro es troba més alt que el dòlar, amb la qual cosa pot sortir a compte, especialment si podem encarregar un d’aquests aparells a algun conegut que viatgi a aquell país. Però, i en cas d’encarregar un Nou iPad 4G, podem trobar-nos amb la desagradable sorpresa que la connectivitat sense fils no funcioni fora dels EUA i Canadà.

El motiu és que la xarxa LTE no empra les mateixes freqüències a totes les regions del món. Per als dos països del nord del continent americà, aquesta s’ha fixat en les bandes 700/800 i 1700/1900 MHz, mentre que a Europa són les de 800, 1800 i 2600 MHz. En altres regions com Àsia són 1800 i 2600 MHz, i 1800 MHz a Austràlia.

Els únics terminals que funcionen a qualsevol lloc del món són els multibanda, que no és el cas del Nou iPad. Per tant, al final, podem trobar-nos d’haver pagat de més per una funcionalitat que no podrem usar.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: