Compte enrere per al Mobile World Congress

Compartir

Barcelona està vivint les darreres hores per a què aquest dilluns comenci l’esdeveniment més important del món en matèria de tecnologies mòbils, i un dels més importants si parlem de tecnologies en general.

El tret de sortida oficial per al Mobile World Congress (hashtag #MWC14) serà el dilluns al matí amb, entre d’altres, la roda de premsa de Nokia, però per als periodistes acreditats ja haurà començat el dia abans, el diumenge dia 23, amb un parell de showrooms en els quals diverses empreses exposaran els seus productes i serveis, tot buscant el focus mediàtic.

Les instal.lacions de la Fira Gran Via a l’Hospitalet del Llobregat que han d’acollir la mostra són a aquestes hores un veritable formiguer de treballadors que malden per tenir-ho tot a punt per al dilluns a primera hora.

Rètol del Samsung Unpacked

Samsung juga amb les expectatives dels qui acudeixen a la fira, deixant a entreveure en aquest cartell gegantí que trobem a fora del recinte firal que presentarą el Galaxy S5.

Rètol a l'entrada

Interior de la fira

Una altre perspectiva de l'entrada de la Fira

Vista general de l'entrada principal

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: