Comunicat de la redacció d’imatica.org en relació amb les mobilitzacions dels informàtics

Compartir

Aquest rotatiu recolza oficialment totes les demandes del col·lectiu i participarà en la vaga del proper 19 de novembre, no publicant cap notícia durant aquest dia.


Redacció imatica.org – Si bé la filosofia d’aquest rotatiu és la d’informar d’una manera totalment objectiva pel què no ens inscrivim en cap tendència o moviment polític o social amb l’excepció d’algunes manifestacions contra actes terroristes o que en general atemptin contra els valors universalment estesos de la vida i la llibertat, la gravetat dels esdeveniments que s’estan donant a l’Estat Espanyol i que afecten directament a la nostra professió fan que la redacció d’imatica.org en pes s’hagi decidit a recolzar activament la vaga convocada per a dimecres vinent dia 19 de novembre.

Durant aquesta jornada, no es publicarà cap mena de contingut ni es respondran els missatges de correu electrònic que arribin a la nostra redacció. Lamentem les molèsties que això pugui provocar als nostres lectors, però considerem que la nostra dignitat professional i el merescut reconeixement social no només dels integrants d’aquesta iniciativa, sinó del col·lectiu dels informàtics en global, justifiquen àmpliament la nostra decisió.

imatica.org és un informatiu sobre informàtica i noves tecnologies de caràcter divulgatiu que busca acostar aquest complex món a totes les audiències d’una forma didàctica i rigorosa, no tocant només les principals notícies que podem llegir en tots els mitjans de comunicació, sinó també donant pinzellades de productes o iniciatives que queden amagades al gran públic però que no per això deixen de ser interessants.

La redacció d’aquest rotatiu està formada per persones que s’autodenominen informàtics, independentment que posseeixin o no un títol acadèmic. En aquest sentit, tots els membres considerem que el nostre futur professional es veu amenaçat per la reforma que el Ministeri de Ciència i Innovació està portant a terme, i que davant d’això no ens podem quedar aturats.

Esperem poder comptar amb la seva comprensió i suport, i novament lamentem les molèsties que això els pugui provocar.

L’equip de redacció d’imatica.org

Guillem Alsina