Conclou la V edici

Compartir

Les dades finals s’han ajustat als nivells de creixement previstos per l’Organització. Les xifres parlen per elles mateixes: 1.286 visitants professionals; augment del nombre expositors en un 60%; augment de l’espai d’Exposició del 90 %; presentació de 18 Casos d’Èxit TIC a Catalunya i 37 conferències.


Agències – El Centre Internacional de Convencions de Barcelona va acollir per primera vegada aquest encontre que va escollir per a aquesta V Edició un escenari d’acord amb el model d’esdeveniment adaptat a les necessitats de tots els agents i preparat per donar cabuda a un major nombre d’expositors i visitants.

Fòrum @asLAN va començar oficialment el dimarts 28 d’octubre amb l’Acte d’Inauguració a càrrec del Sr. Josué Sallent, Director General de Societat de la Informació de la Generalitat, qui va manifestar la importància d’aquest tipus d’esdeveniments i va aplaudir l’esforç de l’Associació @asLAN per impulsar les TIC com a clau per a la competitivitat i reforç de les empreses. Segons les seves paraules “Estem convençuts que les TIC reforcen les nostres empreses i les fan cada vegada més competitives. Són una clara eina de futur”.

Una variada proposta és el que s’ha trobat en aquesta V edició. Des d’una zona d’exposició amb ocupació completa d’importants empreses del sector de les xarxes i tecnologies; passant per les presentacions de casos d’èxit reals de destacades Organitzacions: La Caixa, CECOT, Gescobro, CETITI, Ajuntament de Calonge, Arman Basi-Lacoste, Universitat de Barcelona,…; fins als ja clàssics però innovadors panells d’experts d’actualitat tecnològica. Cal destacar les conferències sobre Xarxes de Nova Generació i Mobilitat WiMax, que han estat les més concorregudes aconseguint omplir totalment la sala.

La valoració de Jose Luis Guisado, Vicepresident d’@asLAN com a portaveu de l’Associació, en aquest esdeveniment és contundent “Estem molt satisfets pel creixement al que hem arribat en el Fòrum asLAN 08, gràcies al suport obtingut de les institucions, que ben aviat van col·laborar amb l’Associació i amb la nostra capacitat de convocatòria. Existia una gran necessitat per augmentar la presència de les empreses de TI a Catalunya i especialment aquest any per augmentar la diversitat d’objectius empresarials, com ara PIMES i AAPP".

Esdeveniments com el Fòrum Expo Barcelona serveixen per posar de relleu que aquest Sector NO es troba en un mal moment tot i la conjuntura econòmica.

Més informació:

Lloc web del Fòrum @asLAN

Guillem Alsina