Concurs d’aplicacions mòbils amb geolocalització

Compartir

Es celebrarà virtualment, pel que no caldrà que els participants es desplacin.

OpenApps4GEO

Del 13 al 16 de febrer, el SIGTE (Servei de SIG i Teledetecció de la UdG) i l’empresa gironina Nexus Geographics, organitzen el primer concurs OpenApps4GEO (hashtag #OA4GO) de desenvolupament d’aplicacions mòbils amb component geogràfica.

La geolocalització ha estat una de les tendències que ha arrelat amb més força en els darrers anys en el món de la mobilitat. Apps com Foursquare han demostrat com en pot arribar a ser de pràctic aquest component, i també atractiu quan se l’ajunta amb el fet de la gamificació, que permet afegir-hi un factor lúdic.

La inscripció en el concurs es pot dur a terme fins el dia 10 de febrer. L’esdeveniment serà virtual (no caldrà presència física per concursar, es pot fer exclusivament a través d’Internet) i consisteix en la presentació d’un prototipus d’aplicació que empri la geolocalització en el seu funcionament, i que aquesta en sigui una part important.

El jurat valorarà tant l’ús de les diferents tecnologies de geolocalització (brúixola, compàs, realitat augmentada,…) com l’ús de programari lliure en la seva realització, la seva originalitat i viabilitat entre altres factors.

Les bases es poden consultar en línia, i el concurs compta amb el suport de BDigital i CartoDB entre d’altres.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: