Confirmades les dates de disponibilitat de Windows 7 Release Candidate

Compartir

Windows 7El 30 d’abril a MSDN/Technet i el 5 de maig per al públic en general seran les dates de disponibilitat de la RC, de la qual s’espera que estigui disponible indefinidament.

Redacció – A través d’un post en el bloc de l’equip de desenvolupament de Windows, Microsoft ha comunicat oficialment les dates en les que estarà disponible la release candidate del seu proper sistema operatiu, pas previ a la publicació de la versió final a finals d’enguany o principis de 2010 com a molt tard. Serà el 30 d’abril a través de les xarxes MSDN (Microsoft Developer Network) i Technet, ambdues dirigides als professionals del món de les TIC i, especialment, als programadors, i el 5 de maig es farà accessible a tot el món.

Donat l’interès que va generar la versió beta i que va provocar un col·lapse en els servidors de descàrrega, juntament amb què la companyia de Redmond ha cuidat que els mitjans de comunicació especialitzats parlin tan com sigui possible del seu proper sistema, s’espera que aquesta versió prèvia de Windows 7 també sigui un gran èxit pel què fa a l’interès mediàtic. A més, també es dóna per suposat que reeditarà les bones crítiques que va generar la beta, reforçades fins i tot si és possible, i que van contrastar amb la freda rebuda que professionals i usuaris van dispensar a Windows Vista.

Windows 7

Microsoft sembla haver après dels seus errors passats, i malgrat que oficialment ho desmenteix, Vista passarà ben aviat a la història juntament amb Windows ME com una pedra en el camí, una errada que va servir per a polir i preparar un nou èxit, una nova versió d’aquesta plataforma que perpetuarà durant alguns anys més el domini absolut de Microsoft en el camp dels sistemes desktop. Amb la beta de Windows 7 es van alçar fins i tot algunes veus (encara que cal aclarir que poques) que advocaven per la publicació d’aquesta versió ja com a substituta del Windows Vista, sense esperar a la seva edició final.

Al contrari que amb la beta, no s’espera cap limitació inicial pel que fa a la descàrrega. Recordem que amb la beta es va fixar inicialment un període després del qual, aquesta deixaria d’estar disponible per als usuaris, període que al final es va desestimar degut al gran interès generat i als problemes de descàrrega.

La nova release candidate caducarà el juny del 2010. Per a aquelles persones interessades en la descàrrega durant els seus primers dies de disponibilitat, recomanem la instal·lació d’un gestor de descàrregues que permeti reprendre-les en el cas que es tallin, ja que és previsible que la descàrrega evolucioni molt lentament a causa de la gran càrrega que previsiblement patiran els servidors de Microsoft. També insistim en el fet que la descàrrega es realitzi sempre directament a través dels servidors oficials i no des de cap altre lloc ni seguint qualsevol altre enllaç, ja que sense cap mena de dubte aquest esdeveniment serà aprofitat pels creadors de malware, que podrien publicar imatges de Windows 7 modificades amb els seus troians, virus i eines de control remot precarregats.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)