Contraatac: Anonymous i la xarxa per Megaupload

Compartir

La cúpula d’Anonymos no ha tardat a reaccionar. La xarxa està plena de gent a favor de la llibertat i ningú vol perdre el moment. Han començat a boicotejar pàgines que han estat el punt de mira i d’inflexió pel tancament deMegaupload i els serveis que aportava.

Ara mateix hi ha més de 5,635 persones confirmades utilitzant LOIC per fer caure llocs d’internet. El món s’està centralitzant en protestar contra el tancament de Megaupload i tots els serveis que portava darrere d’ell. Megaupload ha estat tancat i molts dels seus creadors i treballadors detinguts avui mateix per l’FBI i la reacció de la cúpula d’Anonymous no s’ha fet esperar.

Internet és de tothom i això ho demostra. Ningú pot parar la força del poble i si el poble té milions i milions d’habitants aquest pot ser la millor resposta. Molts llocs d’internet que havien presumptament denunciat a Megaupload per començar el seu tancament farà dos anys estan sent atacats per Anonymous i la resposta esta creixent.

Pàgines web com el Departament de Justícia d’Estats Units (www.justice.gov) i la web d’Universal (www.universalmusic.com) que segons la denuncia són els principals han estat atacats per la cúpula d’Anonymous.

La xarxa va calenta i això només és el principi. Tal com he començat, Anonymous ha confirmat que aquest atac és el més gran des de la seva creació. Més de 5.635 persones han participat en ell.

Seguim amb el mateix dubte, com tornaran els diners als usuaris? On aniran a parar les dades penjades a internet?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: