Tot sota control amb Evernote

Compartir

Segur que has vist moltes vegades “l’elefant verd”. Evernote apareix en totes les llistes d’apps imprescindibles. Te l’has descarregat mil vegades però l’has acabat esborrant passat un temps? No t’equivoquis! Jo també vaig cometre aquest error i ara no puc viure sense Evernote.

Evernote és un SaS (software as service) que et permet emmagatzemar al núvol notes de text, arxius, fotografies, vídeos, captures de pantalla, notes de veu, tasques, etc. per a poder consultar-les des de qualsevol dispositiu o des de la seva pàgina web. I aquest és el secret del seu èxit: la teva informació centralitzada, sempre disponible i sincronitzada en tots els teus dispositius.

Jo l’utilitzo a l’iPhone, a l’iPad i al PC, però està disponible per a Mac, Android, Windows Phone, Blackberry i en plataforma web. Així que puc consultar les meves notes sigui on sigui.

Evernote em permet:

  • recopilar tot el que vaig trobant mentre navego: capturar pantalles, arxivar articles i notícies, guardar URLs,… amb Web Clipper
  • guardar des de notes senzilles fins a projectes més complexos, crear notes de reunions, etc.
  • compartir qualsevol nota amb qui vulgui
  • arxivar dades en suport digital en un únic lloc

A més a més, la seva potent eina de cerca em permet trobar la informació que necessito en només uns segons.

A nivell personal, també l’utilitzo per gestionar les meves contrasenyes (ja que puc encriptar textos i pixel·lar imatges); recopilar dades per a viatges i organitzar les meves receptes de cuina. La possibilitat d’enviar notes per correu electrònic directament a Evernote i de guardar articles, piulades, etc., per a revisar més tard (gràcies a l’ús combinat de l’aplicació amb altres serveis com IFTTT o Pocket) fan que mai m’oblidi de res.

El servei és gratuït, amb l’opció de comprar la versió Premium, que t’ofereix funcionalitats com presentació de notes, més capacitat d’emmagatzematge, cerca dins d’arxius o treballar sense connexió a Internet. Si ets client de Movistar tens un any gratuït d’Evernote Premium. Només necessites activar el servei, però, alerta!, només tens temps fins a l’11 de desembre par a fer-ho.

Dóna-li una oportunitat! Fes-lo anar per la teva vida professional i també la personal. Utilitza’l al màxim durant dues setmanes; t’adonaràs que és temps suficient per veure com ha millorat la teva productivitat i que Evernote t’ha fet la vida una mica més fàcil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: