Converteix les teves converses de Whatsapp en un llibre

Compartir

Si encara esteu buscant un bon regal per aquestes festes i som a temps de recomanar-vos alguna cosa original i creativa, us presentem Tiny Books. Aquesta nova plataforma transforma les teves converses de WhatsApp en llibres, ideals per conservar o regalar. El servei permet exportar converses, editar-les i convertir-ho en un llibre bastant personalitzat.

Tiny books va néixer el dia que el seu creador va veure una persona en un bar transcrivint les seves converses de Whatsapp en una llibreta, i va pensar que potser podia facilitar-li la vida creant un servei més automatitzat. El sistema és molt fàcil i encara més ràpid. El primer pas és el mateix que si personalment volem recuperar o copiar les converses, enviant un correu electrònic amb text i arxius, tot i que evidentment els vídeos queden descartats.

La plataforma no guarda les converses dels usuaris. Els arxius rebuts es conserven durant el temps indispensable per a poder-los personalitzar i enviar a impremta. Passat aquest temps, les converses s’eliminen per sempre dels servidors.

Un cop enviat el paquet a crea@tinybooks.es reps un enllaç únic i un codi PIN que permet accedir a l’editor de Tiny Books. Des d’allà es pot editar la conversa, retirar aquells missatges que no interessin i personalitzar la portada, entre altres opcions.

Els preus varien en funció del nombre de pàgines i unitats. Des de 15 euros 10 pàgines fins a 40 euros 700 pàgines, el màxim que pot ocupar un llibre. De moment TinyBooks està només disponible per transcriure Whatsapp, encara que no descarten la possibilitat d’incloure converses de Facebook o SMS.

Tot i que l’API de Whatsapp és de les que ofereix menys possibilitats als desenvolupadors, cada vegada hi ha més projectes que intenten aprofitar el potencial de l’aplicació de missatgeria més utilitzada del món. Què us sembla Tiny Books?

FONT

Més informació

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: