Convocada hackathon multitudinària a Lisboa

Compartir

En l’excel·lent marc d’un dels edificis emblemàtics de la zona de l’Expo 98, s’hi aplegaran prop d’un miler de persones durant tres dies per dedicar-se íntegrament a les tecnologies.

Lisboa, la capital de Portugal, serà escenari a partir del proper 10 d’abril de la hackathon SAPO Codebits, esponsoritzada pel gegant lusità de les telecomunicacions Portugal Telecom.

Fins a 900 participants s’esperen per a l’edició d’enguany, sel·leccionats entre les més de 1.200 candidatures presentades. L’emplaçament que acollirà la hackthon serà el MEO Arena, un pavelló construït per a l’exposició universal del 1998 en la zona més moderna de la ciutat, al costat del riu Tejo.

El programa per als tres dies que durarà l’esdeveniment inclourà xerrades tècniques realitzades per destacats professionals portuguesos o de l’entorn lusòfon. L’idioma, però, no serà cap problema, car en ser un esdeveniment internacional hi haurà molts continguts i activitats en anglès, a banda que el portuguès no és una llengua gens difícil per a un català.

La proximitat de la capital portuguesa juntament amb els ajustats preus del país, fan que aquesta sigui una bona opció per estrenar-se internacionalment en una hackathon en un país que, paradoxalment, ens és molt proper però sovint força oblidat.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: