Convocada la primera edici

Compartir

Ja es poden realitzar les inscripcions a través del bloc habilitat per allotjar tota la informació sobre els guardons.


Redacció iMàtica – Els blocaires dels Països Catalans ja poden inscriure les seves creacions a la primera edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzats per l’associació de blocaires STIC.cat . Aquests guardons pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l’escriptura en bloc a tota la xarxa tot cobrin així la demanda de molts blocaires.

Hi poden participar tots aquells blocs de la xarxa escrits en català, ja siguin per persones que resideixen a Catalunya com a la resta del món, i amb un o més blocs, sempre que no sigui un bloc anònim. La inscripció és lliure i gratuïta, i pot ser realitzada des del mateix lloc web dels premis. El lliurament dels guardons es realitzarà el 10 d’octubre d’aquest any en una cerimònia que tindrà lloc a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona.

Les categories en les que es pot participar son: Cinema, Economia, Educació, Esports, Literatura, Periodisme, Política, TIC (Tecnològics), blocs personals i una categoria Miscel·lània que engloba aquells que no han pogut ser classificats en cap de les categories anteriors.