Convocat el F

Compartir

Barcelona acollirà una nova edició d’aquest encontre de referència per als professionals del sector informàtic a l’Estat Espanyol, que com a principal novetat canvia d’escenari.


Redacció imatica.org – El nou emplaçament del Fòrum @asLAN serà el Centre Internacional de Convencions de Barcelona situat a l’avinguda Diagonal Mar, les modernes infraestructures del qual han convençut a l’organització.

La trobada està reservada a professionals de les noves tecnologies i constarà d’una zona d’exposició amb els desenvolupadors de modernes tecnologies, i un panell d’experts que parlaran sobre temes tan diversos com els serveis gestionats, la virtualització, seguretat o aplicacions convergents.

Tot això es donarà cita a la ciutat comtal els dies 28 i 29 d’octubre d’enguany. La inscripció és gratuïta amb accés limitat a la zona d’exposició i certs actes, amb opció a una inscripció Plus que per 195 Euros ens dóna més flexibilitat a l’hora d’entrar als diferents actes que composaran la trobada. Aquesta inscripció està limitada a professionals i es pot realitzar en línia des del mateix lloc web del Fòrum.

Aquest esdeveniment està patrocinat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració d’altres entitats locals i regionals entre les quals s’hi troba l’Associació de Tècnics d’Informàtica.

Guillem Alsina