Laura Rosel deixa el ‘Preguntes Freqüents’ de TV3: la rellevarà Cristina Puig

Laura Rosel deixa el FAQS TV3
Compartir

Un cop acabades les Festes, Preguntes freqüents tornarà a TV3, però ho farà sense Laura Rosel al capdavant. El programa presenta el segon relleu en la seva història després que la productora (El Terrat) hagi decidit posar-hi Cristina Puig al capdavant. Una decisió que ha comptat amb el vistiplau de la cadena.

En un comunicat, la productora remarca que el canvi de presentadora respon a l’objectiu de “reforçar l’entreteniment a l’hora d’explicar l’actualitat”. “En aquest programa, el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l’hora de definir el format i per això s’opta per aquesta renovació igual que s’ha fet en casos anteriors”, justifica.

Laura Rosel es va incorporar al Preguntes freqüents el gener del 2018, després que Ricard Ustrell anunciés que deixava el programa una vegada finalitzats els seus quatre mesos de contracte. Rosel va arribar a TV3 procedent de 8TV, on presentava 8 al dia al costat de Jordi Armenteras.

Cristina Puig ha treballat a TV3 i a TVE, on presentava El debat de La 1 i Gent de paraula, i d’on va ser acomiadada el gener del 2015. Després de la seva sortida de la televisió pública espanyola va estar a punt de fitxar per Catalunya Ràdio, però finalment va ser descartada per la CCMA, que va assegurar que preferia fer una aposta pel “talent intern” per encarregar-se de Catalunya vespre. Actualment, Puig és una de les tertulianes d’El Món a RAC1.

La nova temporada Preguntes Freqüents hauria de començar el 12 de gener.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: