Cursos de certificació per a planificadors de Wi-Fi en el marc del WiFi4EU

Wi-Fi
Compartir

Un cop sabudes les primeres poblacions que gaudiran de subvencions de 15.000 € per muntar o renovar serveis de Wi-Fi públics (aquí podeu consultar les catalanes) en el marc del programa WiFi4EU, Cambium Networks ha anunciat que oferirà cursos per certificar els planificadors i implementadors de xarxes Wi-Fi d’abast municipal.

Cambium Networks és un proveïdor global de solucions de connectivitat sense fils tant en banda ampla com estreta per a diferents tipus d’aplicacions. Aquest curs el dirigeix al personal tècnic d’integradors i ajuntaments.

El curs començarà el 24 de gener, i comptarà amb tres mòduls en els quals s’hi treballen àrees com els estàndards o les tècniques de disseny de xarxes, i es donen recomanacions i eines per abordar el disseny d’una xarxa sense fils en un entorn urbà municipal.

L’objectiu és que els participants acabin la formació havent adquirit els coneixements i habilitats necessaris per a dissenyar, mantenir, gestionar i escalar una xarxa Wi-Fi municipal que ofereixi tant serveis als ciutadans com al mateix ajuntament.

Per tal que el curs beneficiï els proveïdors habituals de cada ajuntament, aquests podran convidar fins a tres integradors locals (empreses que donen el servei de muntatge de la infraestructura Wi-Fi).

D’aquesta manera, Cambium Networks ofereix una formació adequada per a cobrir la necessitat de planificadors certificats que es generarà als municipis per a la implementació de les xarxes del pla WiFi4EU.

Guillem Alsina
Etiquetes: