Cut the Rope ara amb HTML5

Compartir

Molts coneixem l’aplicació de Cut The Rope per a dispositius mòbils com Android o iPhone / iPad. Ara el joc arriba a la pantalla dels nostres ordinadors en versió html5.

Cut the Rope amb versió per iOS i Android ara s’aventura a la pantalla del nostre ordinador a través del navegador. Purament HTML5 i javascript farà que tots desconnectem una mica del món estressant que vivim.

Els creadors del joc adictiu per a tothom anuncien la nova plataforma que volia oferir una física única, el moviment i personalitat de l’experiència.

Tres setmanes de projecte per tenir els motors de la física i dibuix al seu lloc amb un simple temporitzador per arrencar l’animació, a la quarta setmana va incloure algun tipus d’interacció amb el ratolí i amb el que posteriorment jugaríem al joc.  És un mini resum del procés explicat pels creadors al seu lloc web.

La web funciona correctament amb Internet Explorer i amb Google Chrome mostra algun problema amb la versió 16 i 17. Però l’hem provat i funciona perfectament.

Actualitzem que gràcies a l’Andreu sabem que funciona amb Safari correctament i en keq llons també funciona amb Firefox.

La intenció és llançar la versió més estable amb la sortida de Windows 8 anunciada a partir del tardor/hivern.

Nosaltres us desitgem una feliç viciada i moltes gràcies a l’Andrés per comunicar-nos aquest joc tant adictiu.

Joc: http://www.cuttherope.ie/

Desenvolupament: http://www.cuttherope.ie/dev/

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: