Cyanogenmod 9 (ICS) per al Galaxy S i en català

Compartir

Ja ha arribat, si no és fa de manera oficial, la comunitat treballa per ell. El Samsung Galaxy S té Ice Cream Sandwich gràcies a l’equip de Cyanogenmod.

El terminal amb el qual Samsung va començar a guanyar seguidors, el Galaxy S, va inaugurar una tongada de terminals i èxits per convertir l’empresa en lider del mercat d’Android.

Aquest telèfon estava comdemnat a morir amb la sortida al mercat del seu germà gran el Galaxy SII però la comunitat va revolucionar Internet i Samsung va publicar un Value pack per a no deixar-lo morir.

Ara bé, en teniu prou amb aquest “value pack”? els desenvolupadors de Cyanogenmod, una de les ROM’s amb més reputació, han fet viure una versió 9 que es basa en Ice Cream Sandwich. El Samsung Galaxy S té, doncs, ICS en estat pur per a tothom.

Ara mateix és una versió Alpha, pel que poden aparèixer alguns problemes, però de ben segur que molts de vosaltres esteu delerosos de tenir-lo al vostre terminal.

Descarregar la versió de Cyanogenmod 9 per al Galaxy S

Vols saber com s’instal·la? Doncs t’ho expliquem.

Aclariment: Abans de començar, copiar la ROM descarregada a l’arrel del terminal.

Primer de tot hem de tenir el terminal rootejat. No saps com? Doncs ens descarreguem les eines següents:

Odin

Root Samsung Galaxy S

El que hem de fer és, iniciar Odin i deixar-ho tot tal i com està. Anar a l’apartat PDA i col·locar el ZIP descomprimit en aquella pestanya. Un cop hem fet aquest pas, en reiniciar el terminal ens ha d’aparèixer un icona d’exclamació, estarà ben fet.

Després procedim a descarregar el ClockWorkMod i fem el mateix pas que amb el Root.

ClockWorkMod

I fem exactament el mateix, el col·loquem a PDA i Start. Un cop acabat, anem al recovery amb les tecles de volum amunt, encendre/apagar telèfon i botó central, i ens movem a les carpetes per trobar la ROM que anteriorment hem copiat dins del nostre terminal. L’executem i ja tenim ICS gràcies a Cyanogenmod 9.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: