CyanogenMod compiler, ja pots fer les teves ROMs

Compartir

CyanogenMod, tothom que té un Android ho coneix o gairebé sap què és. Doncs ara ens faciliten una eina per a crear la nostra ROM personalitzada al màxim nivell. 

cyano cocina CyanogenMod Compiler te permitirá crear en simples pasos tu propia rom basada en Cyano y totalmente personalizada

No existeixen resultats reals de quines són les ROMs més instal·lades pero la batalla deu estar entre Cyanogenmod i MIUI, l’última està guanyant molt de terreny pero potser amb aquesta nova eina de Cyanogenmod, Cyanogenmod compiler, faci un pas més per desmarcar-se com la millor opció.

Un desenvolupador amb el malnom de “Lithid-cm” ha publicat el projecte en el que està treballant i que surt a la llum en versió alpha. Aquest projecte permetrà que poguem crear les nostres ROMs personalitzades i basades en Cyanogenmod en poques passes. L’eina és diu Cyanogenmod Compiler o CMC.

De moment, i en estar en fase alpha, només ens deixa escollir idiomes, fons de pantalla, petits retocs de funcions i es veurà l’evolució poc a poc quan vagin sortin a la llum noves versions de CMC.

Tal i com veiem a la imatge superior serà un menú dels de tota la vida amb números per a l’opció destacada, fàcil pero ja sortiràn tutorials per els més inexperts o nous en les eines de Cyanogenmod.

Per últim cal dir que de moment només està disponible per a Linux, si una pena per als altres usuaris. Sempre teniu l’alternativa d’instal·lar una màquina virtual per provar l’eina!

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: