Google I/O 2012: 27, 28 i 29 de Juny

Compartir

Google ha publicat avui les dates de les seves confèrencies per a desenvolupadors d’Android, el sistema operatiu de Google a San Francisco. Les dates són el 27,28 i 29 de Juny. Diferents a les de anys anteriors, però amb un dia més per aprofitar!

 

Google ja ha anunciat les dates en les que els desenvolupadors viatjaran a San Francisco per poder veure i aprendre el millor de la casa del cercador. El Google I/O serà celebrat els dies 27, 28 i 29 de juny a la ciutat que ja havíem dit, San Francisco i al lloc mític, Moscone Center.

Què podem esperar del Google I/O 2012? Doncs ens esperen molts cursos per a programadors, xerrades i les dues presentacions “KeyNotes” on presentaràn les novetats del seu sistema, Android, del seu navegador Chrome, llenguatges de programació ja anomenats a la web, APIs seves i s’espera la gran presentació amb el nou sistema ja anunciat, Jelly Bean, per a tothom.

Si vols veure el que va passar l’any que acabem, el 2011, només tens que visitar la seva pàgina web i tindràs els subtitols en l’idioma que necessitis.

Bloc oficial de Google Code

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: