Debian publica actualització que corregeix nombroses errades

Compartir

Corregeix problemes de seguretat i problemes severs de funcionament detectats des de la versió 7.0 fins a la data. Aquells administradors de sistemes que actualitzen regularment les seves màquines Debian ja tindran apedaçades la majoria de les fallades.

El projecte Debian ha anunciat la quarta actualització del seu sistema operatiu que tapa forats de seguretat ja coberts mitjançant pegats publicats individualment amb anterioritat, i corregeix alguns problemes qualificats com a severs. És, per tant, una actualització acumulativa.

Això fa que aquesta actualització sigui necessària per a aquells administradors de sistemes i usuaris que no actualitzen amb freqüència els seus ordinadors, mentre que els qui han omès les actualitzacions automàtiques, tenen ara una bona oportunitat de corregir d’una sola tacada tots els problemes que pugui presentar la seva màquina.

La nova actualització a la versió 7.4 de Debian està accessible en línia des dels repositoris habituals i, en breu, serà llançada en imatges de CD i DVD.

La llista completa d’errors corregits i forats de seguretat eliminats mitjançant aquesta actualització es pot trobar a la notícia publicada en el mateix lloc web de Debian.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: