Definitivament, hi ha una moda tecnològica a Hollywood

Compartir

Les càmeres de la indústria cinematogràfica nord-americana també apunten cap a Google.

Owen Wilson i Vince Vaughn caracteritzats com a interins de Google

Owen Wilson i Vince Vaughn caracteritzats com a interins de Google

Si la setmana passada parlàvem de dues produccions cinematogràfiques de propera estrena i relacionades amb el món de les noves tecnologies (el biopic de Steve Jobs i la història de WikiLeaks), aquesta setmana parlem d’un altre metratge el guió del qual també toca un dels noms propis de l’actual panorama tecnològic.

Es tracta de The Internship, una comèdia amb el duo artístic Owen Wilson i Vince Vaughn (dos actors que ja hem pogut veure treballant junts a De boda en boda o a Starsky i Hutch). En el film, ambdós donaran vida a sengles venedors la carrera professional dels quals s’ha vist truncada per l’arribada de l’era digital i que, per a reciclar-se (i un cop tancada l’empresa en la que treballaven), decideixen apuntar-se al programa d’interins de Google.

L’arribada de dos ‘veterans’ amb pocs coneixements tecnològics, poc intel·ligents en comparació a les ‘llumeneres’ que pul·lulen pel campus de la companyia del cercador, però amb un atreviment que supera el de tots els altres junts, provocarà situacions hilarants encadenades l’una darrere l’altra.

La pel·lícula ha estat filmada en el mateix campus de Google i a la Universitat de Stanford, entre altres localitzacions de la costa oest nord-americana.

Si fins no fa gaire, les referències fílmiques per als aficionats a les noves tecnologies, no passaven gaire de Pirates de Silicon Valley i La xarxa social, aquest any 2013 s’ampliaran generosament.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: