Dell deixa a entreveure la seva propera entrada en el camp dels smartphones

Compartir

En unes declaracions de les quals se’n fa ressò l’agència de notícies Reuters, Michael Dell (CEO de la companyia que porta el seu cognom) ha deixat a entreveure la futura entrada de l’empresa que presideix en el camp de la telefonia mòbil.


Michael DellGuillem Alsina (guillem@imatica.org) – Els rumors s’han anat deixant sentir a Internet durant aquests darrers mesos: Dell, la multinacional nord-americana del món de la informàtica, prepara el seu desembarcament en el sector de la telefonia mòbil i, més concretament, en el segment dels smartphones (literalment, telèfons intel·ligents).

Si bé fins ara Michael Dell (fundador, president i CEO de la companyia) només ha deixat a entreveure de manera difusa aquesta possibilitat, essent això potser una tàctica calculada per tal de mantenir l’interès de la comunitat i la premsa en aquest tema, ara sembla haver deixat molt més clar que, efectivament, Dell entrarà en competència amb altres companyies del sector dels smartphones com són BlackBerry, HTC i Apple, amb l’iPhone com a referència.

En el marc de la Citi Technology Conference que s’ha celebrat entre els dies 2 i 4 de Setembre a l’Hotel Hilton de Nova York (Estats Units), Dell va afirmar que no és probable que la seva companyia entri aviat en el sector de la telefonia mòbil, però va deixar a entendre que sí ho faria a llarg termini afegint que probablement ho farà amb un dispositiu de petita pantalla. Aquesta afirmació era la resposta a la pregunta de si Dell faria la competència a l’iPhone d’Apple.

El telèfon de Dell podria tener un aspecte com ara aquest (d'HTC), amb la pantalla petitaFinalment, i en declaracions que recull el lloc web en anglès de l’Agència Reuters, Michael Dell va afirmar que els dispositius "als quals es referia" la persona que preguntava seran cada cop més petits, incloent totes les funcions [que l’interpelador havia esmentat].

Així, sembla que es confirmen els rumors que s’havien pogut llegir a Internet durant els darrers mesos: a mitjà-llarg termini, Dell serà un contendent més en la guerra dels telèfons intel·ligents.

Guillem Alsina