Demà al ‘Petites pantalles’ parlarem del MWC

Compartir

Farem una repassada als diferents gàdgets que es van presentar en la darrera edició del Mobile World Congress, com sempre d’una manera distesa i entenedora per a tots els públics.

Guillem Alsina, el nostre editor, serà demà a l’espai ‘Petites pantalles’ que s’emet en el marc del programa ‘Té de tot’ de Televisió de Girona. Serà en directe a partir de les 12:40 (recomanem sintonitzar a partir de les 12:30), en successives repeticions el mateix dia, i a Internet a partir del dijous, vídeo que també us portarem en el moment en que sigui publicat.

El tema de la setmana de la secció de gàdgets serà el Mobile World Congress, i totes les novetats que aquest ens ha portat.

Hi veurem els darrers ginys que s’hi van presentar, així com les tendències de futur que ens ha llegat el congrés i que marcaran els propers mesos i anys en termes de dispositius que es llançaran al mercat.

Tot això, com sempre, d’una manera informal i didàctica de la mà del conductor del programa, el periodista i presentador del canal gironí, Lluís Cruz.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: