Demà a Televisió de Girona parlarem del CES 2014

Compartir

Hi tocarem tots els temes que hem tractat en el nostre especial dedicat a la fira nord-americana, en directe amb el nostre editor i director Guillem Alsina, i posteriorment per Internet.

Tot i que enguany l’hàgim vist des de la distància (els tres anys anteriors hi vam enviar un corresponsal), hem seguit el CES amb la mateixa intensitat i ganes que si també haguéssim viatjat a Las Vegas. I fruït d’això, del nostre Especial CES 2014, tindrem demà dimecres al nostre editor i director, Guillem Alsina, a l’espai “Petites pantalles” del programa de Televisió de Girona “Té de tot“, explicant les novetats que s’hi han vist.

Parlarem del nou Pebble, de la invasió de televisors corbs i pantalles 4K, dels dispositius wereables, de la tornada de webOS de la mà d’LG, de l’atenció mediàtica sobre les steambox, i de la participació de fabricants del ram de l’automoció, tot això si el temps ens ho permet.

El programa podrà ser seguit demà dimecres en directe a partir de les 12:40-12:45 (hora aproximada i sempre segons l’evolució del “Té de tot”, ja que és un espai que s’emet en directe) i, posteriorment, es penjarà a Internet, del qual en proporcionarem l’enllaç als nostres lectors a través del nostre lloc web i de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Google+).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: