Galaxy S4, un terminal de rècord

Compartir

De la mateixa manera que Apple, Samsung també bat el seu rècord de vendes amb cada nova edició del seu smartphone flagship.

Samsung Galaxy S4

Segons informa el rotatiu sud-coreà Chosunilbo, el nou Samsung Galaxy S4 ha batut en vendes al seu reeixit predecessor convertint-se en el smartphone del fabricant sud-coreà que més vendes ha aconseguit en menys temps des de la seva sortida al mercat.

Les xifres esmentades pel diari coreà parlen d’una progressió que ha dut a Samsung dels 85 dies que es van trigar en entregar a les operadores i botigues els primers tres milions d’exemplars del Galaxy S original, període reduït a 55 dies per a la mateixa xifra en el cas de l’S2, o els 21 dies per a l’S3, als quatre milions d’S4 en tan sols cinc dies.

Però les xifres donades a conèixer per Samsung i reproduïdes en el Chosunilbo tenen un petit truc: si bé el titular de la notícia parla de vendes, aquestes no són efectives al client final, si no que són dispositius ‘shipped’, és a dir, entregats a operadores i botigues tal i com hem especificat en el paràgraf anterior. Això no significa que hi hagi quatre milions de S4 circulant pel món en mans dels consumidors, si no que a aquesta xifra se li han de restar les unitats que encara es troben en els magatzems i els aparadors de les botigues.

Però, malgrat aquest petit detall, el Galaxy S4 és un terminal que ha aconseguit un gran èxit de crítica i vendes i que es pot erigir per dret propi com el primer autèntic “iPhone killer” que proporciona la indústria mòbil.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: