Després de Samsung és el torn d’HTC

Compartir

Després de l’èxit en la campanya d’#Androidcatalà contra la internacional Samsung, ara és el torn d’HTC. Els terminals amb Android 4.0 tampoc porten el català integrat.

Després de l’èxit de la campanya amb Ebreandroid en català i el seu capdavanter Marc, col·laborador nostre, ara volem arrencar la campanya contra HTC.

Ens han comunicat molts usuaris que la última versió igual que Samsung no porta incorporat el català. Nosaltres des d’aquí volem fer el mateix i amb el mateix resultat. Volem aconseguir que HTC pronuncii les paraules màgiques que treballarà per introduïr els idiomes co-oficials de la Unió Europea i sobretot el català, basc i gallec.

Esperem que tots vosaltres ens ajudeu i un cop més tots siguem un i aconseguim que la nostra llengua sigui una mica més internacional.

Twitter HTC Espanya

Twitter HTC Internacional

 

Actualització 

Els companys de Aravadejocs han contactat rapidament amb HTC Espanya i l’empresa ha contestat la petició rotundament amb un ho estudiarem.

Us informem que els nostres terminals no disposen de l’idioma català, per ara només estan disponibles en espanyol. Amb tot, ens encantaria escalar la vostra petició a un departament superior, per tal de desenvolupar l’idioma català en els nostres terminals.

podeu trobar més informació a Aravadejocs

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: