Deu anys de jocs de Star Wars de la Mà d’Electronic Arts

Compartir

Disney cedeix els drets per una dècada per desenvolupar jocs de la coneguda franquicia a EA.

El passat mes de maig, EA i Disney van arribar a un acord pel qual, i durant un període de 10 anys, EA desenvoluparà jocs basats en l’univers de Star Wars per a les Consoles i PC. Disney és la posseïdora d’aquests drets d’ençà que va comprar Lucasfilm ara fa un any.

També es confirma que els jocs que EA llanci de Star Wars no tindran res a veure amb les pel·lícules. D’altra banda, Disney es queda amb els drets per desenvolupar jocs de Star Wars en xarxes socials, en línia, per a smartphones i tablets, és a dir, els camps en els quals es preveu més creixement en els propers mesos.

A destacar que Disney llançarà noves pel·lícules de Star Wars a partir del 2015, de manera que aviat podrem veure algun joc d’EA abans del llançament del primer d’aquests films.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: