Dia 3: Windows 8 emmudeix el congrés

Compartir

Dia 3 al Mobile World Congress. Tot perfecte fins a l’arribada de Windows 8 amb moltíssima força. S’ha emmudit la tarda i escalfat per un conflicte entre estudiants que es manifestaven i la polícia.

Iniciat un nou dia al Mobile World Congress, us portem el resum del dia anterior. Justament aquest, un pèl més complicat sobretot a la sortida per un conflicte entre els Mossos d’Esquadra i els estudiants que es manifestaven.

Primerament, una part de l’equip ha assistit a la roda de premsa de Yoigo on el CEO, Johan, ha elevat molt l’autoestima de Yoigo i preparen un 2012 amb: creixement de clients fins als 3,5 milions, més beneficis amb la xarxa de dades i són la primera empresa d’Europa en presenta una tarifa especial per a consum de VoiP.

Després del gran esdeveniment i bon gust de boca en sortir d’allà hem analitzat el micro-xip que fa que el Huawei Ascend Q quad emmudeixi el teu voltant per tenir una conversa perfecta.

Ford ha proposat fer un pas més: en comptes d’aprofitar tant un terminal que al cap i a la fi és per trucar, per què no presentem un sistema a l’interior del cotxe? Doncs si, podeu trobar més informació a la web.

Just al mateix moment de la keynote de dimarts es van donar a conèixer els terminals,tablets i programes guanyadors del Mobile Awards i com a reclam tenim el Galaxy SII com a terminal i l’iPad 2 com a tablet. Si voleu més informació teniu l’article complet aqui.

I per últim, Windows 8 ha pujat a l’escenari del Mobile World Congress i ha enamorat. Tothom parla de la nova versió, Consumer Preview, que ja està disponible per a descarregar i nosaltres, www.imatica.org en català, hi hem estat en directe retransmetent l’acte en viu per Twitter.

Tot just després de Microsoft, i en un esdeveniment privat, Dolphin Browser presentava les novetats dels seus navegadors. Incorporava la veu per interactuar amb ells.

I Yoigo ens informa que no participarà de moment en el projecte Joyn en privat, per tant és una exclusiva de www.imatica.org. Què us sembla això? Opineu com ells, que no incorporà res de nou i no triomfarà de moment?

Gaudiu de l’últim dia i gràcies per seguir a www.imatica.org Països Catalans a l’esdeveniment més gran que hi haurà a Catalunya aquest any en matèria de noves tecnologies.

Sempre podeu seguir informats al moment al nostre Twitter oficial i a la pàgina especial de l’esdeveniment.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: