Digg venuda a Linkedin, The Washington Post i Betaworks

Compartir

El popular agregador de notícies Digg ha estat venut per un preu inferior al què valia.

Logo de Digg

Digg és un agregador de notícies proposades pels usuaris, que són votades per aquests per tal d’establir-ne la visibilitat de cadascuna. És l’original sobre el qual s’inspira l’hispà Menéame.

Degut a una sèrie de canvis i decisions equivocades que no van agradar a bona part dels seus usuaris, s’ha precipitat la seva venda, però el seu preu ha quedat lluny dels 60 milions de dòlars en els que fóra valorat ara fa uns anys.

La venda queda de la següent manera: Betaworks ha comprat per 500.000 dòlars la major part de Digg, és a dir, el domini, el codi font del servei i el tràfic del què gaudeix actualment que és d’uns 16 milions de visites al mes i el seu ex-CEO Matt William. Betaworks planteja integrar Digg a la seva plataforma News.me i actualitzar l’aplicació.

The Washington Post va contractar part de la plantilla de Digg al maig, pel què la resta de la plantilla ha estat fitxada per un total de 12 milions de dòlars.

Linkedin, la xarxa social professional, ha adquirit la resta dels actius composats per 15 patents entre les quals se n’hi troba una que descriu el botó que en fer clic es vota una notícia per un valor al voltant dels 4 milions de dòlars.

Cap treballador del personal de Digg mantindrà el seu lloc, per la qual cosa l’equip serà totalment renovat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la llicència següent:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mig www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: