Dijous es celebrarà la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya

Compartir

El CosmoCaixa de Barcelona acollirà una nova edició centrada en el creixement econòmic lligat a les noves tecnologies.

Aquest dijous dia 26 es celebrarà en el CosmoCaixa de CaixaBanc (Barcelona) la dotzena Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, organitzada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, amb el suport d’entitats i empreses com la mateixa CaixaBanc, Telefónica, Abertis Telecom, Caixa d’Enginyers, CTecno, la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT), o l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI).

Aquesta jornada ha estat concebuda per posar en contacte professionals del camp TIC entre ells, així com de posar-los al dia de les darreres tendències del mercat.

Enguany l’encontre es titula “Sense tecnologia no hi ha creixement”, i oferirà als assistents una sèrie de conferències paral·leles centrades en com la innovació en l’àmbit de les TIC s’ha convertit en una eina imprescindible per al creixement econòmic.

L’espai estarà dividit en dos espais: la Zona Beta, reservada per a les empreses que no siguin start-ups que estan llençant productes o serveis que volen mostrar en la seva fase beta per a ser provades i utilitzades pels usuaris que assisteixin a la Diada, i la Zona Emprenedoria, l’ espai on les noves empreses de menys d’un any d’antiguitat es presentaran en societat.

L’assistència a aquest esdeveniment és gratuïta prèvia inscripció.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: