Dilluns, una darrera l’altra

Compartir

Dilluns, dia 1 en el Mobile World Congress: Nokia, Asus, ZTE, Facebook, Sony, visita al’App Planet i les empreses catalanes i l’esdeveniment del Mobile Sunday.

El dia 28 de febrer, primer dia del Mobile World Congress ha estat com cada any el dia més dur de tots. Totes les empreses internacionals volen estar en boca de tothom i així ha estat. Hem iniciat el matí amb dues rodes de premsa de Nokia i ZTE respectivament, on l’empresa finlandesa ha presentat el seu model PureView 808 amb un sensor de 41 megapíxels. Ha satisfet les expectatives generades a priori. ZTE, el gegant xinés ha presentat terminals per parar un tren i volen arribar a ser en el 2015 la tercera marca de vendes internacionals.

Asus, mentre, presentava el ja rumorejat fa un any per nosaltres, el PadFoneAsus aposta per la integració telèfon-tablet amb el terminal PadFone i el seu accessori que el transforma en un tablet de 10 polzades.

Facebook ha entrat en el Mobile amb ganes de marcar una guerra amb GoogleAPIs estandarditzades per al desenvolupament d’aplicacions en entorn web, un sistema de pagaments amb el mòbil independent de plataforma, i tot això amb ampli suport dins de la indústria. I en la keynote ha apuntat a connexions més enllà del terminal, confirmant la tendència ja apuntada en el CES, es diversifiquen els dispositius connectables i exploten els mercats emergents. I Opera renovava la versió per a Android i Symbian, renovava la vista de la botiga digital i introduïa Mini Next.

Després hem anat a l’esdeveniment de premsa de Sony Espanya, Torre Catalunya, hi hem pogut observar les bones sensacions després de completar la compra i formar Sony Mobile, a part de provar els terminals després d’una comèdia una mica diferent. Al mateix moment que Vodafone a la sala annexa a Sony presentava entre altres coses, Joyn, el competidor a Whatsapp de les operadores.

I per acabar el dia hem assistit a l’esdeveniment internacional del Mobile Sunday a l’Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona. Glamour i moltes empreses punteres com Texas Instruments, Gorilla Glass, Box.net, ZTE, Samsung Mobile, Lenovo, Speck, Enterproid, MHL,Nokia i moltes més han mostrat més detalladament els seus productes dins d’un ambient perfecte.

Sempre podeu seguir informats al moment al nostre Twitter oficial i a la pàgina especial de l’esdeveniment. 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: