Dimarts, l’iPad 3 fa tremolar el MWC

Compartir

Avui dimarts ha estat un dia més “tranquil”. Ahir totes les empreses van voler estar en boca de tothom i la que ho ha aconseguit ha estat Apple sense ser-hi present.

Ahir dimarts dia 28 de febrer, el Mobile World Congress de Barcelona ha evolucionat d’una manera molt diferent. Era el dia dels desenvolupadors. Moltes empreses han decidit apostar per saber, formar i mimar els desenvolupadors.

L’empresa de processadors i xips Qualcomm ha apostat per presentar la nova generació de processadors, la cinquena. El gegant del mercat ha explicat en roda de premsa com és que els processadors escalfen tant el terminal i que amb els seus terminals no passa el mateix.

Després hem tingut temps per voltar per la fira i aconseguir entrevistes que us anirem aportant durant els dies següents a la fira com la d’Eugene Kaspersky, CEO de la companyia dels antiviurs.

Després, gairebé per finalitzar el dia, hem anat a la keynote de Google amb Eric Schmidt com a plat fort. Però ens ha impactat a tots saber que Apple havia enviat l’invitació als mitjans de comunicació per a la presentació del nou iPad.

Google ha començat la keynote explicant el navegador per a Android, Google Chrome que de moment només està disponible per a Ice Cream Sandwich. Podeu trobar l’article complet.

Sempre podeu seguir informats al moment al nostre Twitter oficial i a la pàgina especial de l’esdeveniment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: