Dinamarca a escala 1:1 a Minecraft

Compartir

Generat a partir de les dades geogràfiques del govern danès, el mapa permet passejar i modificar l’entorn.

El govern danès ha volgut aprofitar l’èxit que està experimentant el popular videojoc Minecraft per posar a disposició dels usuaris un complet mapa de Dinamarca a escala 1:1, és a dir, les mides a l’entorn virtual es corresponen amb les mides reals, segons informa el rotatiu The Register.

El mapa ha estat generat de manera automatitzada amb la informació geogràfica del mateix govern danès, ja que la tasca d’elaborar-lo manualment hagués estat realment titànica.

D’aquesta manera, qualsevol ciutadà danès pot no només passejar-se pel lloc on viu també de forma virtual, sinó que també el pot modificar, elucubrant com li agradaria que fos.

Aquest mapa no només serà útil als mateixos danesos, sinó que pot esdevenir una excel·lent eina de màrqueting per atraure futurs turistes al país: què millor que acabar visitant el lloc real que has modificat al teu videojoc preferit?. I no hi ha dubte que poder passejar virtualment per un lloc real reproduït amb detall a la mateixa escala, té un gran atractiu.

La descàrrega dels mapes ocupa prop d’1 terabyte.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: